Dressyrtävling en lördag

Ligger efter med uppdatering här men jag ska försöka bättra mig (lättare sagt än gjort däremot). I lördags var det dags för tävling igen. Denna gången var jag anmäld till två klasser, LC:1 och LB:1. LC:1.an var jag inte nöjd med. Fick inte igenom henne så hade inget stöd. Men styrde runt, halvt besviken. Resultatet blev runt 61% och räckte faktiskt till en 3:e placering. Inte tippat!

Framridningen till LB:1.an däremot kändes jättebra. Såg fram emot att rida programmet och se kritiken denna gång. Men sen är det ju så med hästmännislor, och människor ö.h.t, att man alltid ska lägga sig i. Tänker inte gå in på detaljer men slutade med att jag får rekommendation att inte starta pga att hon är halt eller har någon form av rörelsestörning. Tycker dock att det är lite komiskt eftersom det bara är ett par ögon som ser detta. Jag är även väldigt pipplig efter allt jag varit med om med denna häst så jag känner direkt när det är något så detta kom som en käftsmäll. Jag kände inget och jag såg inget. Men iom situationen och att jag har haft publikens blickar på mig i nästan 15 minuter så struntar jag i att rida. Hela situationen blev bara så fel.. Hoppas innerligt att detta inte händer igen, och gör det det ska jag stå på mig något makalöst! 
Om

Min profilbild

Ida och Lydia

Två fnitterfior på 19 år som kommer skriva om våra liv; dagen, tankar och framförallt hästar som är vårt största och även gemensamma intresse. Kortfattat och bra. Ses i bloggen!

RSS 2.0